Jul på Midtåsen

Vi i Henriettes Mestermat AS ønsker deg hjertlig velkommen til julebordsesongen på Midtåsen 2017.

Juletallerken


Ribbetallerken med hjemmelagede medisterkaker, julepølse, rødkål og mandelpotet. Skysaus tilsmakt julens krydder.

Pinnekjøtt servert med kålrabistappe, rosenkål, rørte tyttebær og mandelpotet.

Karamellpudding, servert med karamelsaus og myk krem.

Riskrem med frisk bringebærsaus og brente mandler.

Sjokoladeterte servert med kanelmarinerte appelsiner og kirsebærsorbet.

Hovedrett blir servert 2 ganger.

~ kr. 625 per person ~

menu-element-2

Julemeny I

Luftig hummersuppe tilsmakt pastis. Anrettet med hummer og krabbesalat, feve og syrlig eple.

Hjemmegravet ørret anrettet, posjert vaktelegg, kremmerhus med pepperrot-dillkrem og søt sennep.

Glasert reinsdyr ytrefilet, anrettet med syltet pære,østerssopp, jordskokkpure og grønnkål. Solbærsaus.

St.nectaire, Roquefort og Brie. Hjemmalget marmelade og nøttebrød.

Hvit sjokolademousse med solbærkjerne, sjokolade og praline, solbærsorbet.

~ Tre retter kr. 795 ~ Fire retter kr. 895 ~ Fem retter kr. 995 ~

menu-element-2

Julemeny II

Petite-pois Veloté, anrettet med sprøstekt torsk, karamellisert purre og trøffel.

Ristet sjøkrepshale på blomkål krem, servert med kveite, tomatconfit, løkchutney og sjøkrepsskum.

Honningglasert andebryst på appelsinbraisert endive, i følge med Pommes Anna, eple og portvinssaus.

"Profitterolles" fylt med Roqefortkrem, Muslibrød og vellagret ost. Hjemmelaget marmelade.

Klassisk creme brullè anrettet med bringebærsorbet, klemmentincurd og sjokoladegrus.

~ Tre retter kr. 795 ~ Fire retter kr. 895 ~ Fem retter kr. 995 ~

 

menu-element-2

Drikke

Send hos en mail for å motta vinkartet vårt.

 

Velkommen til førjul og adventstid på Midtåsen!

Åpningstider

Mandag - torsdag kl. 17.00-23.00
Fredag - lørdag kl. 17.00-02.30

 

Bestilling

Navn:
Epost:
Telefon:
Kommentar: