Jul på Midtåsen

Vi i Henriettes Mestermat AS ønsker deg hjertlig velkommen til julebordsesongen på Midtåsen 2016.

Juletallerken


Ribbetallerken med hjemmelagede medisterkaker, julepølse, rødkål og mandelpotet. Skysaus tilsmakt julens krydder.

Pinnekjøtt servert med kålrabistappe, rosenkål, rørte tyttebær og mandelpotet.

Karamellpudding, servert med karamelsaus og myk krem.

Riskrem med frisk bringebærsaus og brente mandler.

Sjokoladeterte servert med kanelmarinerte appelsiner og kirsebærsorbet.

Hovedrett blir servert 2 ganger.

~ kr. 625 per person ~

menu-element-2

Julemeny I

Hjemmegravet ørret anrettet med syrlig eple, posjert vaktelegg, kremmerhus med pepperrot-dillkrem og søt sennep.

Luftig skalldyrsuppe garnert med sprøstekt kamskjell, syrlig squash og lodderogn.

Dåhjort anrettet med syltet pære, nøttebakt skorsonerot, jordskokkpure. Solbærsaus.

Ostesouffle med en frisk liten salat.qw

Sjokoladeterrine i følge med kirsebær, appelsin og kanel.

~ Tre retter kr. 795 ~ Fire retter kr. 895 ~ Fem retter kr. 995 ~

menu-element-2

Julemeny II

Petite-pois Veloté, anrettet med sprøstekt torsk, karamellisert purre og trøffel.

Ristet sjøkrepshale på blomkål krem, servert med kveite, tomatconfit, løkchutney og sjøkrepsskum.

Honningglasert andebryst på appelsinbraisert endive, i følge med Pommes Anna, eple og portvinssaus.

"Profitterolles" fylt med Roqefortkrem, Muslibrød og vellagret ost. Hjemmelaget marmelade.

Klassisk creme brullè anrettet med bringebærsorbet, klemmentincurd og sjokoladegrus.

~ Tre retter kr. 795 ~ Fire retter kr. 895 ~ Fem retter kr. 995 ~

 

menu-element-2

Drikke

Send hos en mail for å motta vinkartet vårt.

 

Velkommen til førjul og adventstid på Midtåsen!

Åpningstider

Mandag - torsdag kl. 17.00-23.00
Fredag - lørdag kl. 17.00-02.30

 

Bestilling

Navn:
Epost:
Telefon:
Kommentar: