Meny

 

«Vi setter norske råvarer i fokus. Vi tilbereder dem med entusiasme og respekt.»

 

SOMMERMENY 2017

Grillet Kamskjell

-i følgee med tre varianter av jordskokk, artisjokk, syltet rødløk og estragon Hollandaise-

***

Aspargessuppe

-Anrettet med norsk laks og grillet asparges -

***

Rosa Andebryst fra Holte gård

-Gulrotkrem, nøttebakt skorsonerot, nykål, saltbakte beter, potetterrine og portvinssaus-

***

St.Nectaire & Roquefort

-Hjemmelaget marmelade, knekkebrød og karamelliserte nøtter-

***

Jordbær Millefeuille

-Anrettet med rabarbragelé, sukkerspinn, og rabarbrasorbet-

 

 

menu-element-2

* 3 retter 795,-

* 4 retter 895,-

* 5 retter 995,-

meny-side roundcorner shade 15radius 3 3 5