Konferanse

«På Midtåsen får du roen til å være løsningsorientert og kreativ for utvikling av din bedrift.»

Møte og Velvære

Vi tilbyr et lyst og luftig møtelokale med moderne og komplett AV-utstyr. Lokalet rommer opptil 40 personer, med beliggenhet nær sentrum, jernbanen og Sandefjord Lufthavn Torp.

Midtåsen ligger skjermet fra byens kjas og mas, og har en helt egen atmosfære. Her får man ro til å være kreativ og inspirert.

Dette er det perfekte stedet for styremøter , generalforsamlinger og strategisamlinger.

Er man over 40 personer kan vi også rigge til konferansefasiliteter i den staselige Arnebergstuen. I dette rommet kan man ha møte/konferanse til 100 personer.

Lunsjen serveres i praktvillaen. Her leverer våre dyktige kokker en smakfull opplevelse, alltid med utgangspunkt i sesongens beste råvarer.

Vi er gode på å lage skreddersydde arrangement for store og små bedrifter og kan selvfølgelig bistå med planlegging av arrangementet. Om man ømsker en dagkonferanse med lunsj eller en hel dag med møte/konferanse på dagtid og påfølgende middag med underholdning på kveldstid så imøtekommer vi de fleste behov.

Hva med å kombinere det faglige med en helt unik opplevelse. Kanskje et kokkekurs i tilknytning til konferansen? Eller ønsker du en historisk omvisning av den flotte praktvillaen? Vi får til det meste og er her for å imøtekomme deres ønsker.

Vi har 5 dobbeltrom med tilhørende bad og 2 enkeltrom. Ellers så har vi avtaler med Hotel Kong Carl i Sandefjord, Hotel Wassilioff i Stavern og Unike Grand Hotel i Åsgårdstrand, og er selvfølgelig behjelpelige med å booke overnatting og transport for gjestene våre.

En forsmak

Vi inviterer deg gjerne på en omvisning og en gratis konsultasjon for hjelp med planleggingen. Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme deres ønsker. Dette er vår måte å skape den rette tillitten på!