Konfirmasjon

Menyvalg

Scampi med blomkålpuré og dillmajones
Braisert Svinenakke, smørdampede rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus
Issymfoni med bær coulis

Kremet blomkålssuppe med trøffelolje
Vestfoldkylling med sellerirotpuré, rotgrønnsaker og fløtesaus
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

Klassiske buffet med varme og kalde retter
Variert utvalg av fiske- og kjøttpålegg, brød, salater, eggerøre og flere varmretter med tilbehør samt dessertbord og kaffe

Pris kr 595 per person

Inkludert i prisen er festoppdekking i eget lokale med hvite duker, tøyservietter og lysestaker
Selskapet må velge samme meny. Blomster står selskapet fritt til å ordne selv.
Oppdekking av kakebuffet til medbrakte kaker; kr 55 per person.
Det er mulig å velge fritt mellom de to første menyene på forrett og dessert.
Det blir sendt en forskuddsfaktura 40 dager før ankomst. Restbeløp gjøres opp ved avreise.