Om oss

Konserndirektør Unike Hoteller
Morten Christensen

morten@unikehoteller.no
Mobil: +47 917 28 243


Velkommen

Unike hoteller ønsker å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen.

Vi ser virkelig frem til videreutviklingen av UNIKE HOTELLER.  Per i dag samarbeider de fire fantastiske, historiske hotellene Hotel Wassilioff i Stavern, Hotel Kong Carl i Sandefjord, Grand Hotel i Åsgardstrand og Seljord Hotel. Vi er overbevist om at hotell som velger å inngå i UNIKE HOTELLER vil bli enda bedre og sterkere i samarbeid med oss. Våre hoteller erfarer allerede betydelige synergieffekter og vi ser kun styrkede muligheter for disse hotellene i tiden fremover.

Markedet for hotell med en spennende historie, personlig service, og godt, dedikert vertskap, er i vekst og fyller et etterspurt alternativ til de ordinære kjedehotellene.

Konserndirektør Morten Christensen ønsker velkommen til UNIKE HOTELLER

Rommene

Unike hoteller står for en maksimalistisk interiørprofil – fremfor en minimalistisk. Samtlige rom har en egen personlige touch. Alle er smakfullt innredet med designelementer i form av fløyel, sateng og designtapeter – bl.a. Ralph Lauren-tapeter og originale Kirkevolden-tapeter Norsk Arv. Vår filosofi er å tilføre hvert enkelt rom mange vakre elementer, heller enn å strippe ned og å strømlinjeforme.

Gjestene våre erfarer også vår årvåkne service gjennom velfylte minibarer – med et rikholdig sortiment – og et stort utvalg av velværeprodukter som bodylotion, såper, kremer etc. Gjestene kan i tillegg glede seg over vannkoker med tilhørende kaffe og te, stor digital tv med ipad-uttak, morgenkåpe, tøfler, badematte, hårføner, Kleenex og mye mer.

Vi gjør det lille ekstra for våre gjester

Smakene

Vårt kjøkken er basert på tradisjonsrike oppskrifter og benytter kun de beste råvarer. Vårt smaksbilde er fundamentert i det franske gourmetkjøkken i samspill med norske tradisjonelle oppskrifter. Våre kokker kommer fra 5-stjerners hotellet Sofitel Luxury Hotel og en 2-stjerners Michelin-restaurant i Frankrike, samt gourmetrestauranter i Danmark. Vinene er håndplukket og spesielt tilpasset våre menyer. I sum skaper dette en atmosfære vi er stolte av.

UNIKE HOTELLER gir deg en unik smaksopplevelse

Detaljene

For oss betyr detaljene alt. Vi legger vår stolthet i valg av tekstiler, dekketøy, råvarer og vår unike sammensetning av ulike konsepter. Alt for å skape Den Enestående Opplevelsen.

Det er unikt å bo på UNIKE HOTELLER

Måltidene

Til frokost i et av hotellene i UNIKE HOTELLER blir du møtt av en hyggelig frokostvertinne, og kaffen skjenkes fra sølvkanner. Vi dekker alltid med hvit duk. På bordet finner du et stort utvalg av hjemmelaget mat, blant annet varm mat i form av stekte og kokte egg, tomatbønner, bacon eller grøt.

Vi er et stolt og serviceinnstilt vertskap og skreddersyr samtlige arrangementer, det være seg kurs, konferanser, selskaper, jubileer, konfirmasjoner, bryllup, minnestunder, kick-off, firmafester eller julebord.

Hos oss finner du lokalene og menyene for enhver anledning

Servicen

Som vår gjest blir du sett og opplever at vi yter personlig service. Størrelsen og atmosfæren på våre hotell tillater at du blir kjent med våre ansatte i langt større grad enn på et stort, ordinært kjedehotell. I dette ligger vår ære og styrke.

For å sitere servitøren Anggie: “Her skal gjestene oppleve at vi jobber fra hjertet”

Samarbeidende hotell?

Vil du å bli en del av vår unike filosofi? Vår kompetanse, markedsprofil, nyhetsbrev, menyer og våre unike suksessfaktorer er tilgjengelig.

Du er velkommen til å kontakte Morten Christensen for mer informasjon.
Mobil 917 28 243 – Epost: morten@unikehoteller.no