Prisliste 2018

Vare Pris
Lokalleie* 5.000
Konferanserom inkl WiFi, av-utstyr 5.500,-
Overnatting bryllupssuite 2 pers inkl frokost 4.000,-
Overnatting suite per natt 2 pers inkl frokost 2.000,-
Overnatting enkeltrom (kun to rom tilgjengelig) inkl frokost   1.500-
3-retters sesongmeny 795,-
4-retters sesongmeny 895,-
5-retters sesongmeny 995,-
3-retters vinmeny (4 gl) 665,-
4-retters vinmeny (5 gl) 765-,
5-retters vinmeny (6 gl) 875,-
Leie av hvite stoltrekk til bankettstoler, per stk 100,-
Cognac XO 4 cl 120,-
Likør 4 cl 98,-
Kaffe inkl påfyll per pers 49,-
Kaffe med petit fours (2 stk) 95,-
Medbragte kaker (avgift) 55,-
Fruktfat 45,-
Fingermat 145,-
Nattmat 150,-
Musserende vin 1/1 fl 595,-
Champagne 1/1 fl 995,- – 1.995,-
Franske makroner, min 20 stk 35,-
Gulrotkake 45,-
Pikekyss 25,-
Husets sjokoladepraliner 30,-
1 rett dagens varmlunsj 295,-
2-retters dagens varmlunsj 395,-
Omvisning** 130,-
Dagpakke kurs m/kaffe, frukt og 2-retters lunsj 495,-

* Lokalleie bortfaller når selskapet er >50 pers
** Omvisning minimum 15 pers eller 1500 kroner

Alle priser på mat og drikke gjelder per pers

Vilkår og betingelser for Unike Midtåsen AS

Åpningstider
Mandag-fredag 08.00-01.00 (Sjenking stenger kl 00.30) Lørdag 10.00-02.00 (Skjenking og musikk stenger 01.30)

Avbestillingsfrister
3 måneder før arrangement – 15% faktureres utifra kostnadsestimat
2 måneder før arrangement – 30% faktureres utifra kostnadsestimat
1 eller < enn 1 måned før arrangement – 80% faktureres utifra kostnadsestimat
****7 måneders avbestillingsfrist for bryllup – 30% forskuddsbetaling – refunderes ikke
Smusstillegg på kr 3 000 vil tilkomme dersom det er større tilgrising av lokalet
Det er strengt forbudt å ha med medbragt drikke av noe sort.

Vi gjør oppmerksom på at eksteriør og interiør på Midtåsen er fredet og at det må utvises stor forsiktighe.
Stiletthæler er ikke tillatt, hælbredde skal være større enn en 1-krone

Meny
Meny må forhåndsbestilles minimum 10 dager før arrangementet
Alle i selskapet må velge samme meny
Allergier eller spesielle hensyn i forhold til mat må meddeles skriftlig min 1 uke før arrangement
Små råvareendringer kan forekomme

Vi gjør oppmerksom på at antall personer må meddeles skriftlig senest 1 uke før arrangementet og endringer etter dette vil bli kostnadsført kunden.