Selskapsmenyer

Meny 1

Russiske blinis med kaviar av løyrom og et glass Cru Champagne fra hoffleverandøren til Det Hvite Hus og slottet i Monaco (1-3-4-7-12)
Russian blinis with caviar and one glass of Cru Champagne

Denne retten er første rett i 5-retters meny

Akevittgravet laks med pepperotcréme og spinatmajones* (3-4-7)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise
Vinforslag/vinpakke: Cloudy Bay Sauvignon Blanc

Denne retten er første rett i 3*- og 4-retters meny

Sitron Colonello – sitronsorbet med russisk vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with Russian vodka

Denne retten er med alle retter og menyer

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær* (7)
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Vinforslag/vinpakke: Château Tayet Bordeaux Supèriore 2011 Cuvèe prestige

Denne er hovedretten til 3*-, 4- og 5-retters meny

Et utvalg av modne oster, chutney og nøtter (11-7-8-12)
– med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, chutney and nuts – with a small glass of port

Denne retten er mellomrett i 4- og 5-retters meny

Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet* (3-7-8)
Royal chocolate terrine with caramel and raspberry sorbet
Vinforslag/vinpakke: Châteu Montifaud Pineau

Denne er desserten til 3*-, 4- og 5-retters meny

 

Meny 2

Grillet kamskjell med blomkålpuré, syltet gulrot og dillmajones og et glass Cru Champagne fra hottleverandørem til Det Hvite Hus og slottet i Monaco
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise

Denne retten er første rett i 5-retters meny

Hummerbisk med fisk og skalldyr og fennikel salat
Lobster biscuits with fish and shellfish and fennel salad
Vinforslag/vinpakke: Cloudy Bay Sauvignon Blanc

Denne retten er første rett i 3*- og 4-retters meny

Sitron Colonello – sitronsorbet med russisk vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with Russian vodka

Denne retten er med alle retter og menyer

Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus*
Fallow with reamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Vinforslag/vinpakke: Château Tayet Bordeaux Supèriore 2011 Cuvèe prestige

Denne er hovedretten til 3*-, 4- og 5-retters meny


Et utvalg av modne oster, chutney og nøtter – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, chutney and nuts – with a small glass of port

Denne retten er mellomrett i 4- og 5-retters meny

Sjokoladeterrin med royalsauce og vaniljeis
Royal chocolate terrine with caramel and raspberry sorbet
Vinforslag/vinpakke: Château Montifaud Pineaud (6 cl)

Denne er desserten til 3*-, 4- og 5-retters meny