Selskapsmenyer

Meny 1

Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events

  • Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
  • Hotellets issymfoni

Meny 2

  • Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

Meny 3

  • Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
  • Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
  • Husets pannacotta med frisk bærcoulis

Meny 4

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urterisotto, frisk spinat og beurre blanc
  • Original Flensburg med vanlijeis, kirsebær og eggelikør

Meny 5

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
  • Royal sokoladefondant med is

Meny 6

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  • Andelår med kremet savoykål, glasserte tranebær og rødvinssaus
  • Pasjonsfruktcrème med friske frukter og bær


3 retters meny – kr 795 per person

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny – kr 895 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny – kr 995 per person
Modne oster, oliventapenade og italiensk salami  – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Husets vinpakke kr 495 per person
Oppgradert vinpakke kr 595,- per person
Luksus vinpakke kr 695,- per person

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.

To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person.
Tillegg for lokalleie kr 3.000.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 145 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.