Selskapsmenyer

Selskapsmenyer

Velkommen til en kulinarisk opplevelse med våre nøye utvalgte menyer.
Velg en av våre 3-retters menyer, eller oppgrader til vår eksklusive 3-retters opplevelse.

Du kan også sette sammen din egen selskapsmeny. Se helt nederst på denne siden.

PRISER:
3-retters: kr 795,-
Oppgradert 3-retters: kr 945,-

Ønsker du mellomretter? Se våre smakfulle tillegg nederst i menyen.


Meny 1

Forrett: Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
Hovedrett: Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
Dessert: Crème Brûlée med friske frukter og bær


Meny 2

Forrett: Vitello Tonnato – Tynne skiver kalvestek servert med frisk tunfisk- og kaperssaus, samt ruccola
Hovedrett: Andelår (Roasted Duck Leg) med pak choi, grønne bønner, tranebær, gratinert potet og appelsinsaus
Dessert: Pasjonsfruktcrème med friske frukter og bær


Meny 3

Forrett: Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
Hovedrett: Ovnsbakt torskefilet med potetmos, brokkolini og sjømatsaus
Dessert: Original Flensburg med vaniljeis, kirsebær og eggelikør


Meny 4

Forrett: Asparges i parmaskinke med hollandaise
Hovedrett: Langtidsbraisert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem


Meny 5

Forrett: Carpaccio av okseindrefilet med trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
Hovedrett: Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, beurre blanc med kaviar og savoykål
Dessert: Royal sjokoladefondant med is


Meny 6

Forret: Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
Dessert: Issymfoni


Meny 7

OPPGRADERT – fra kr 945,-

Forrett: Hummerbisque servert med grillet sjøkreps
Hovedrett: Biff Wellington innbakt med sopp og gylden butterdeig, servert med ovnsbakte poteter og demi-glace rødvinssaus
Dessert: Hjemmelaget tiramisu, med fingerkjeks dyppet i kaffe og Marsala, mascarponekrem og revet sjokolade


Smakfulle tillegg

  • Jordskokkchips med hvit trøffelkrem og urter (Kr 150.-)
  • Limoncello Granité servert i ½ sitron (Kr 150.-)
  • Liten Gazpachosuppe (Kr 100.-)
  • Ostetallerken med modne oster, lokale chutneyer, nøtter og lynghonning (Portvin kan legges til som tillegg for Kr 200.-)

Husets vinpakke kr 595 per person
Oppgradert vinpakke kr 695,- per person
Luksus vinpakke kr 1.095,- per person

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.

To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person.
Tillegg for lokalleie kr 3.000.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 145 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.


Sett sammen din egen selskapsmeny

Forretter

  1. Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
  2. Vitello Tonnato – Tynne skiver av kalvestek med tunfisk- og kaperssaus, toppet med ruccola
  3. Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  4. Carpaccio av okseindrefilet – Servert med trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  5. Asparges i parmaskinke med hollandaise 

Hovedretter

  1. Dåhjortfilet – Servert med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
  2. Ovnsbakt villkveite – Servert med kongeøsterssopp, beurre blanc med kaviar og savoykål
  3. Andelår (Roasted Duck Leg) – Med pak choi, grønne bønner, gratinert potet og appelsinsaus
  4. Langtidsbraisert oksekjake – Marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
  5. Biff Wellington – Innbakt med sopp og gylden butterdeig, servert med potetterrine og demiglace rødvinssaus

Dessert

  1. Crème Brûlée – Servert med friske frukter og bær
  2. Pasjonsfruktcrème – Servert med friske frukter og bær
  3. Royal sjokoladefondant – Servert med is
  4. Hjemmelaget karamellpudding – Med nypisket krHjemmelaget Tiramisu – Fingerkjeks dyppet i kaffe og Marsala, med mascarponekrem og revet sjokolade
  5. Original Flensburg – Servert med vaniljeis, kirsebær og eggelikør